Hans en Gudrun

Maar doen jullie dan niets meer?

Nee, de wagen staat niet vast in de garage. We gaan er echt nog wel op uit, vooral nu het weer wat beter wordt. De laatste weekeinden hebben we in Parijs rond gelopen, en in het bos hier. We wilden eigenlijk naar het Louvre, vanwege ons abonnement, maar het was te mooi weer en dus liepen we over de Rue des Martyrs naar boven, terwijl Marcel hard niesde van de allergie/luchtvervuiling.
We zijn ook nog een keer naar Dieppe gereden en hebben daar een mooie zeetong gekocht en geluncht in Le Turbot, en het afgelopen weekeinde hebben we op zondag in de stad geluncht met Hans en Gudrun. Dat is een Zweeds echtpaar dat we uit Zurich kennen; zij werkte bij de Rotary net als Maartje. Nu, met pensioen, gaan ze terug naar Stockholm en hun dochter daar. Maar ze hebben nu wel de Zwitserse nationaliteit gekregen zodat ze eventueel later terug kunnen naar de Helvetische confederatie –- anders zouden ze als niet-verdieners het land niet meer in kunnen.
Voor de rest hebben we het druk, met werk en opdrachten en de Nederlandse vereniging waar we een Koningsnacht voor aan het organiseren zijn.
De auto gaat binnenkort weer naar het Noorden voor Hille’s verjaardag terwijl Truus komend weekeinde 75 wordt. Daarna volgt een veel jongere Maartje, en gaat het hotel hier weer open.

Geef een reactie