Het onweer nadert - de wind steekt op.

Het grote grill weekeinde

Het was wederom een lang weekeinde. Dit keer gewoon met z’n tweetjes, in principe. We gingen de stad in op zoek naar een eierkoker, dat we uiteindelijk noch gevonden noch gekocht hebben, en liepen zwaar te transpireren in de hitte.

Ook in het dorp was het warm en drukkend.

We kregen uitnodigingen voor BBQs en op zaterdagavond waren we bij Stanneke en Frédéric, waar ik voor het eerst een gegrilde ananas at, en op zondag bij Anita en Jimmy. Daar hebben we het ananas experiment nagebootst. Eerst moest wel een soort baldakijn worden opgezet vanwege de zon. We hadden geen uitleg, alleen maar wat stokken en doek en na een uurtje “klooien” hadden we een aardige uitvoering gevonden. Toen nog eten, wat laat dus, met de meegebrachte côte de boeuf.

Die avond barstte het onweer los. Bij S&F konden de kinderen niet slapen, bij A&J bleef de tent staan en bij onszelf viel het mee maar er was veel schade op ons terrein en sommige huizen hadden last van wateroverlast. De conciërge is nog steeds bezig let schoonmaken…tot genoegen van de honden

Geef een reactie